Retur

Du kan føle deg trygg når du handler hos oss. Vi ønsker at du er 100% fornøyd og tilbyr pengene tilbake ved retur av varene innen 14 dager (se våre salgsbetingelser her)

Det er enkelt å returnere: 

1) Send oss en enkel e-post om at du ønsker å returnere eller bytte varene.

2) Fyll ut angrerettskjema i ordrebekreftelsen du fikk på epost fra oss eller bruk den under. Send den til oss elektronisk, via epost til hei@theasanas.no, eller legg den sammen med varene du ønsker å returnere. 

3) Pakk varene du ønsker å returnere i boksen det kom i.

4) Merk emballasjen med ditt ordrenummer.

5) Send varene til Nordic Optima AS, Granlunden 15a, 4018 Stavanger. 

  

ANGRERETTSKJEMA:

 

 

ORDRENUMMER:

 

NAVN:

 

ADRESSE:

 

Kryss av for hva du ønsker å returnere:

 

     FULL RETUR: JEG ØNSKER Å RETURNERE ALLE VARENE I ORDREN:

 

     DELVIS RETUR: JEG ØNSKER KUN Å RETURNERE NOEN AV VARENE I  ORDREN(Vennligst skriv navnet på varene du ønsker å returnere)

-

-

-

-

 

—————————

Underskrift

 

 

Send varene til:

 

Nordic Optima AS

Granlunden 15a, 4018 Stavanger

 

Tlf: 936 97 162

Epost: hei@theasanas.no

 

Bytte: 

Dersom du ønsker å bytte til en annen vare (størrelse, farge, modell), må du levere varen(e) for refusjon/pengene tilbake – og legge inn en ny ordre. Dette for å sikre at produktet du ønsker å bytte til fortsatt er tilgjengelig i nettbutikken. Vi opplever at postgangen ofte tar litt tid og vi ønsker at du skal få varen din så raskt som mulig (og at den ikke blir utsolgt i mellomtiden).  

Feil på varen?

Skulle du mot formodning oppleve produksjonsfeil, feil i sømmene, o.l., vennligst ta kontakt på hei@theasanas.no, så vi kan hjelpe deg. 

 

Generell informasjon om angreretten:

 

Angrefristen utløper 14 dager etter den dag du eller en annen tredjemann enn transportøren, som du har utpekt, får varene i fysisk besittelse.

For å kunne bruke angreretten må du underrette oss på en utvetydig måte om din beslutning om å gå fra avtalen (f.eks. i epost, i et brev sendt med post, eller via nettsidene våre (se kontaktinformasjon nederst på siden).

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper. Vennligst inkluder navn og ordrenummer.

Du må returnere varene til oss, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 30 dager etter den dag du underrettet oss om at du ville gå fra avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 30 dager er utløpt. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene.

Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake, eller til du har lagt fram dokumentasjon på at varene er sendt tilbake, eller til det av disse tidspunktene som inntreffer først.