FRAKT

Frakt i Norge er gratis ved kjøp over 900kr, ellers er fraktkostnad 89kr.

The Asanas er en Norsk leverandør og all toll og moms inkludert i prisen. Ingen overraskelser.

The Asanas streber etter å levere raskt og miljøvennlig til hele Norge for å gi deg muligheten til å starte din aktive livsstil så fort som mulig.

Derfor samarbeider vi med Bring Klimanøytral Servicepakke og Bring Pakke i Postkassen. Pakken leveres innom 2-5 virkedager og du får beskjed når pakken har ankommet postkontoret eller Post i butikk. Dersom pakken er liten, kommer den rett i postkassen din. 

Se mer informasjon on Bring her

Vi har også mulighet for DHL express, når det haster, med levering neste virkedag. Ta kontakt med oss om du ønsker denne type levering.
 
Husk at noen varer kan være ved forhåndsbestilling og vil da være merket med forhåndsbestilling i varetittel og/eller i produktbeskrivelsen.

 

Forsinket leveranse

Under høysesong eller ved høy belastning, kan vi oppleve litt lengre leveringstider.

Dersom du ikke har mottatt din vare, kontakt oss på hei@theasanas.no

 

RETUR

Du kan føle deg trygg når du handler hos oss. Vi ønsker at du er 100% fornøyd og tilbyr pengene tilbake ved retur av varene innen 14 dager.

Vi samarbeider også med Paypal, slik at du kan få returkostnadene tilbakebetalt, når du bruker deres tjeneste. Se hvordan du kan få returkostnadene tilbakebetalt med Paypal her. 

Vi vet hvor vanskelig det kan være å vite om noe passer i størrelse, fasong og bruk bare ved å se det på nettet.

Derfor har vi satt opp et system der du kan få gratis retur for varene med Paypal, ettersom Paypal tilbakebetaler returkostnadene. Da vi i tillegg tilbyr gratis frakt over kjøp for over 900kr, vil det si at du har friheten til å bestille hjem flere størrelser, farger eller varer for å prøve det på i komforsonen av ditt eget hjem.

Du kan enkelt returnere det du ikke ønsker og få full refusjon av varene(se våre kjøpsvilkår) og det beste er at du kan også få returkostnadene igjen fra Paypal når du du betaler via Paypal og bruker deres tjeneste.

Det er enkelt å returnere: 

1) Gå til vårt online retursenter, hvor du enkelt blir guidet step-by-step i returprosessen. 

2) I vårt online retursenter blir du bedt om å fylle inn ditt ordrenummer og epostadressen du brukte for å bestille varene. 

3) Velg så varene du ønsker å returnere. 

4) Pakk varene, skriv på returadressen og send til oss. 

5) Kunde må selv betale for returkostnadene. Men dersom du bruker Paypals returtjeneste, kan du få returkostnadene refundert. Se hvordan du kan få gratis retur av varene med Paypal her. 

6) Få pengene igjen på det betalingskortet du brukte for å betale for varen, når vi mottar returvarene dine.

 

Eller bruk den "gamle" metoden - den fungerer like bra enda :)  

1) Send oss en enkel epost om at du ønsker å returnere varene.

2) Fyll ut angrerettsskjema i ordrebekreftelsen du fikk på epost fra oss. Send den til oss elektronisk via epost til hei@theasanas.no eller legg den sammen med varene du ønsker å returnere.

3) Pakk varene du ønsker å returnere i boksen det kom i.

4) Merk emballasjen med ditt ordrenummer.

5) Send til Nordic Optima AS, c/o Retur, Sørbøveien 69, 4320 Sandnes. 

6) Kunde må selv betale for returkostnadene. Men dersom du bruker Paypals returtjeneste, kan du få returkostnadene refundert. Se hvordan du kan få gratis retur av varene med Paypal her. 

7) 
Få pengene igjen på det betalingskortet du brukte for å betale for varen.

Bytte: 

Dersom du ønsker å bytte til en annen vare (størrelse, farge, modell), må du levere varen(e) for refusjon/pengene tilbake – og legge inn en ny ordre. Dette for å sikre at produktet du ønsker å bytte til fortsatt er tilgjengelig i nettbutikken. Vi opplever at postgangen ofte tar litt tid og vi ønsker at du skal få varen din så raskt som mulig (og at den ikke blir utsolgt i mellomtiden).  

Feil på varen?

Skulle du mot formodning oppleve produksjonsfeil, feil i sømmene, o.l., vennligst ta kontakt på hei@theasanas.no, så vi kan hjelpe deg. 

 

Generell informasjon om angreretten din:

Du har rett til å gå fra denne avtalen innen 14 dager uten å oppgi noen grunn for dette.

Angrefristen utløper 14 dager etter den dag du eller en annen tredjemann enn transportøren, som du har utpekt, får varene i fysisk besittelse.

For å kunne bruke angreretten må du underrette oss på en utvetydig måte om din beslutning om å gå fra avtalen (f.eks. i epost, i et brev sendt med post, eller via nettsidene våre (se kontaktinformasjon nederst på siden).

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper. Vennligst inkluder navn og ordrenummer.

Du må returnere varene til oss, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 30 dager etter den dag du underrettet oss om at du ville gå fra avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 30 dager er utløpt. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene.

Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake, eller til du har lagt fram dokumentasjon på at varene er sendt tilbake, eller til det av disse tidspunktene som inntreffer først.

 

Shipping Internationally.

US, Canada, UK, Australia & New Zealand + rest of the world - www.theasanasyoga.com

korkyogamatte