Når du kjøper kurset får du innloggingsdetaljene til kurssiden som inneholder alle meditasjonene. Du kan bruke de hvor som helst, på mobil, nettbrett eller pc:

Morgenmeditasjon (14 min) 

Start dagen på en god måte ved å unne deg selv en rolig og behagelig stund. Meditasjon og pust kan være med å redusere stress og bekymringer, å gi deg den starten på dagen du ønsker med mer energi og klarne tankene dine slik at du vet hva du skal fokusere på i løpet av dagen. 

guidede meditasjoner på norsk mindfulnesskurs hvordan meditere mindful

Meditasjon for stress & anspenthet (16 min)

Meditasjon er en utmerket måte å hjelpe oss til å takle hverdagens stress og jag. Målet med denne meditasjonen er og gi slipp på spenninger, og skape en gnist av glede og ro, gjennom visualisering. Vi håper du vil nyte denne 10 minutters mentale "mini ferien".

guidet meditasjon på norsk for nybegynnere hvordan meditere mindfulness mindful kurs oslo

Body Scan Meditasjon (3 min)

Kroppsskanning er en nyttig mindfulness øvelse som kan hjelpe deg å bringe fokuset tilbake i nuet for mer tilstedeværelse, bedre fokus, redusert stress og mer velvære. Vi bruker bevisstheten til å være her og nå og til å legge merke til kroppens ulike deler hvor vi anker fokuset vårt.

hva er mindfuless meditasjon hvordan meditere mindful kurs oslo guidet meditasjon norsk nybegynner

Kveldsmeditasjon for hvile og søvn (22 min)

Noen ganger kan det være vanskelig å "skru av" hodet etter en lang dag, og da kan det være deilig å bruke meditasjon som et verktøy for å roe ned, finne tilbake til den avslappede følelsen for å optimalisere søvn og restitusjon. Kanskje drømmer du også noen ekstra fine drømmer. 

kveldsmeditasjon for bedre søvn avspenningsøvelser for stress meditasjon guidet mindfulness kurs oslo mindful

Meditasjon for god selvfølelse (11 min)

Denne meditasjonen handler om takknemlighet, om hvordan man opplever hverdagen og om å være den man er. Dette er en favoritt som gir den ekstra lille boosten, og absolutt noe vi alle fortjener og trenger og bli minnet på ❤️

guidet meditasjon video norsk nybegynner hvordan meditere mindfulness mindful kurs oslo

Box Breathing (10 min)

Box Breathing metoden består av en guidet teknikk med lange rolige pust som kan hjelpe deg å roe ned og gjenskape uanstrengt, normal pusterytme. Denne avslapningsteknikken kan gi deg bedre tilstedeværelse i øyeblikket, klarne tankene dine og skape bedre fokus.

box breathing pusteteknikk guidet pusteøvelse pranayama avspenningsøvelse meditasjon hva er mindfulness mindful kurs oslo online

Meditasjon for å sette en god intensjon (7 min)

Med denne meditasjonen kan du skape klarhet i hva du ønsker å fokusere på. Det handler om å tenke over hva dine drømmer, mål og verdier er. Det kan også hjelpe deg til å se det store bildet, istedenfor å fokusere på mindre viktige detaljer. 

hva er mindfulness guidet meditasjon hvordan sette en god intensjon mindful meditere kurs the asanas

Kontormeditasjon (6 min)

Å skape litt magi på kontoret er nettopp det vi trenger i en travel hverdag. Det er jo nettopp hverdager det er flest av. Ved å gi deg selv et pusterom, kan du få bruke denne meditasjonen som en reset-knapp for mer positivt jobbfokus og bedre produktivitet.

kontormeditasjon guidet mindfulness meditasjon kroppsskanning avspenningsøvelse hvordan meditere hva er mindfulness kurs nybegynner

Få tilgang til alle meditasjonene her